Nyhedsbrev marts 2022

Her kommer en opdatering med tilbageblik på seminar #6 i februar og et lille kig i krystalkuglen for den kommende tid.

Seminar #6

Viktoria Skovhus var med på en linie fra København

Den 8. februar afviklede vi seminar #6 hos Musikhuset, inde i Teatersalen. Vi fik en rundvisning i husets mange faciliteter og lidt tekniske nørderier undervejs.

  • Carmen Wilkes Uhre fra Billetlugen holdt oplæg om online marketing, eCommerce og vigtigheden af data.
  • Anne Aarsland fik desværre corona dagen før seminaret, men vi var så heldige, at Viktoria Skovhus kunne springe til.
  • Viktoria har en baggrund som presse- og PR-specialist og havde mange spændende betragtninger, foruden nogle helt konkrete modeller til at arbejde med sin synlighed.

Flag event

Vi brugte også seminaret til at afstemme forventninger og handleplaner for styregrupperne, hvor Sekretariatet fremover vil tage mere styring på fremdriften. Det var tiltrængt for alle at få lidt klarere linjer, og med dét på plads gik vi i fælles flok ned til Dokken Beach Bar for at inspicere faciliteterne til Flag eventet, som skal afholdes der.

Mulighederne er mange dernede, og det er nogle super fede rammer, som jeg personligt glæder mig helt vildt til at se, hvordan holdet tager dem i brug.

Eventcaféer

Den kommende tid ruller vi et nyt format ud i Flags Academy, når vi inviterer til to Eventcaféer på Riggen – én i april og én i maj.

Her åbner vi dørene for styregrupperne og har hyret Mathias Neessen fra Esbjerg Kommunes eventsekretariat til at facilitere noget dybdegående arbejde og drive processen med Flag eventet endnu mere fremad.

Vi har gode erfaringer med denne type caféer fra København og håber, at de vil være lige så produktive for holdet i Esbjerg.

Næste seminar

Næste seminar er på Tobakken, fredag den 18. marts, hvor vi har fokus på jura. Her kommer Humle Pugh fra Penta Advokater og fortæller om grundlæggende principper i aftaleret samt Anja Pil Christoffersen fra Riemann Law, som er specialist i IP-rettigheder.

Der bliver selvfølgelig også tid til gruppearbejde, rundvisning og introduktion til Tobakken.

Alt det bedste,
Tobias

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
Group 6 CopyCreated with Sketch.

Nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes informeret om vores aktiviteter