Flags – Final Recap

Kære modtager

THE RIGS FESTIVAL blev afviklet med stor succes – og markerede samtidig afslutningen på en vellykket første sæson af Flags Esbjerg.

THE RIGS FESTIVAL

Gennem de sidste mange måneder har Flags talenterne knoklet for at stable deres eget event på benene, og det kulminerede med afviklingen af THE RIGS FESTIVAL i lørdags d. 18. juni på Dokken City Beach.

De har bragt alle kompetencer og relationer i spil, for at komme i mål med scene, pladsindretning, artistkontrakter, leverandøraftaler, partnerskaber, markedsføring, salg, vagtplanlægning og et hav af andre opgaver.

De har taget et kolossalt ansvar på sig og har arbejdet målrettet, disciplineret og fokuseret på at skabe en unik oplevelse for sit publikum.

De har turdet tænke stort, de har været modige og ambitiøse – på sine egne og Esbjergs vegne. Men de har også været omstillingsparate undervejs og holdt hovedet både højt og koldt, når de har mødt modgang eller udfordringer.

Vi tager hatten af og bøjer os i støvet for disse 20 unge, som kan være pavestolte over sin indsats i det forgangne år, og det resultat, som de leverede i weekenden 💥🏆

THE RIGS FESTIVAL under opbygning.

Året Der Gik

Vi har været vidt omkring siden opstarten i september, og der har været mere end 100 mennesker direkte involveret i, at gøre Flags Esbjerg muligt.

Så vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en kærlig tanke til alle bidragsydere:

Volcano for at levere og afvikle landets stærkeste program for unge kreative ildsjæle.

Esbjerg Kulturelle UngdomsfondJohan Hoffmann FondenLauritzen Fonden og ObbekjerFonden – for det økonomiske bidrag og troen på at fremtiden starter hos de unge.

Royal Unibrew – for det bedste kommercielle partnerskab man overhovedet kan drømme om, og flere øl og sodavand end noget menneske kan drikke i sit liv.

Business Esbjerg og Billetlugen – som har hjulpet med at få budskabet ud, skubbe på og jagte mulighederne med os.

Alle 13 venues, som har slået dørene op for os – GAME Streetmekka EsbjergMyrthueEsbjerg Street Food, Dokken (Sport & Event Park Esbjerg), Huset EsbjergMusikhuset EsbjergTobakkenPlatformenE. Bank Lauridsen, Det Gule Palæ (Esbjerg Havn), Sand’s RestaurationDokken City Beach og Hav & Bøf.

Alle oplægsholdere og mentorer, der har delt ud af sig selv og sine erfaringer, så vi andre kan inspireres og motiveres til at gå ud og skabe og skubbe til verden.

Ambassadører og scouts, som har gravet guldet frem for os og stiller op, hver gang vi kalder.

Tusind tak for jeres bidrag, hver og én 🙏💙

Tak for i år til vores Flags Club – hvor den hårde kerne var med på Hav & Bøf til surf’n’turf og gode snakke

Sæson 2

Vi havde egentlig regnet med, at sæson 2 skulle skydes i gang i direkte forlængelse af slutningen på sæson 1, men de sidste brikker er ikke faldet på plads endnu, og derfor bruger vi lidt mere tid på, at få samlet puslespillet.

Det giver os mulighed for at evaluere dybere på både indhold og særligt slut-eventet, og tilpasse tilgangen ud fra den feedback, som vi er i gang med at indsamle fra talenterne i skrivende stund.

Det stiller også døren på klem for at afsøge mulighederne for at skrue vores partnerskaber lidt anderledes sammen, og skabe en endnu stærkere kobling til lokale aktører.

Nu holder vi lidt sommerferie og lader erfaringerne fra første sæson bundfælde sig – og så er vi klar til at tage arbejdshandskerne på i Esbjerg igen 💪

Alt det bedste,
Tobias

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
Group 6 CopyCreated with Sketch.

Nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes informeret om vores aktiviteter