Medlemmer

Flags Club eksisterer kun fordi, der findes mennesker og organisationer i Esbjerg, som ønsker at styrke kulturen i byen. Man kan være medlem på flere måder, og på denne side kan du læse om de forskellige medlemsgrupper.

Operatør

Operatørerne står for den daglige drift og afvikling af alle facetter i Flags.

Koncertarrangør

Vi er blandt landets største koncertarrangører med rødder i alternativ rock, men gennem vores 14-årige virke spredt ud på koncerter i alle genrer i alle sale fra Lille VEGA over K.B. Hallen til Royal Arena. En udvikling, der foreløbigt kulminerer med 4 stadionkoncerter med Ed Sheeran i sommeren 2022 – som også bliver vores første år som festivalarrangører med SYD FOR SOLEN i Søndermarken i København.

I Flags er vi operatører og har det overordnede ansvar for at få alle ender til at mødes på tværs af alle partnere og interessenter – vores mand i marken er Tobias Kippenberger, der til daglig er forretningsudvikler hos os og efterhånden har fået hele kontoret til at heppe på Esbjerg Energy.

Fonde

En række lokale eller lokalt interessede fonde har bidraget til, at Flags Academy kan realiseres.

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond

Fonden støtter med et anseeligt beløb og deltager også aktivt i  rekrutteringen til samt videreudviklingen af Flags Academy.

Koncertarrangør

Johan Hoffmann Fonden støtter sport, kultur, kunst og sundhed samt iværksætteri i Esbjerg Kommune. Fonden har ydet økonomisk støtte til at muliggøre Flags.

Esbjerg kulturelle ungdomsfond

ObbekjerFonden yder støtte til projekter, der er bæredygtige og gør en forskel. Heriblandt Flags, hvor alle talenternes egenbetaling dækkes af ObbekjerFonden i 2021.

Interesseorganisation

Lauritzen Fonden yder støtte til almennyttige aktiviteter. Heriblandt iværksætterhuset Riggen, som ligger i Platformen og driftes af Business Esbjerg. På denne måde er fonden også involveret i Flags.

Strategiske Partnere

Flags er kun muligt, fordi vi samarbejder med en række tætte partnere, som bidrager med både økonomi, kompetencer og en fælles interesse.

Interesseorganisation

Business Esbjerg bidrager til Flags Academy både økonomisk og gennem en række øvrige engagementer.

Kompetenceudviklere

Volcano arbejder tæt sammen med s!b!p! om udvikling, produktion og afvikling af Flags Academy.

Bryggeri

Royal Unibrew har i mange år satset på kulturen, og i særdeleshed på musikken, bl.a gennem deres TAK Rock! kampagner. Royal yder økonomisk støtte til Flags gennem et sponsorat.

Billetudbyder

Billetlugen er blandt Danmarks største billetoperatører, og i øvrigt smash!bang!pow!s tætteste partner gennem mange år. I Flags spiller Billetlugen en flydende rolle, og bidrager både med sponsorat, marketing og analyse.

Venue Partnere

Flags Academy afholder 8 seminarer, 8 forskellige steder i Esbjerg. Dette element spiller en central rolle i udviklingen af talenternes relationer og generelle netværk.

Gadeidræt

StreetMekka er en oase for subkulturer med skate og dans i højsædet – både ude og inde i den gamle remise.

Natur & Udeliv

Hos Myrthue har formidling altid spillet en hovedrolle. Her gemmer sig historier i hver en afkrog af naturen.

Gastronomi

Esbjerg Street Food har skabt et betagende univers i det gamle teater. hvor mad og oplevelser smelter sammen i et moderne kulturhus.

Sport

Sport & Event Park Esbjerg varetager en lang række af byens sportsfaciliteter. Fra arenaerne i Vognsbølparken til boldbanerne i Østerbyen.

Musik, Film, mm.

Huset står overfor en revitalisering, hvor kommunen vil overlade driften til nye kræfter – forhåbentlig bl.a. talenterne fra Flags.

Musik, Teater, Billedkunst, Gastronomi

Musikhuset Esbjerg rummer meget mere end musik. Her findes også billedkunst, teater, comedy og gastronomi.

Musik, Film

Tobakken er regionalt spillested for hele sydvestjylland – men favner også meget bredere i kulturen end bare musik.

Iværsksætteri

Riggen er Esbjergs nye iværksætterhus, som beværter kontorpladser, faciliterer rådgivning og afholder særlige events.

Business Medlemmer

Virksomheder kan medle sig ind i Flags Club på flere niveauer, hvor der foruden adgang til Club events kan opnås eksponering, aktivering og hospitality efter individuelle ønsker og behov. Foruden vores “Business” medlemmer, så har flere virksomheder meldt sig ind som “Duo” medlemmer uden synlighed.

Øvrige medlemmer

Flags Club består også af en lang række medlemmer, som ikke har givet anledning til logo eksponering på denne side, men du kan forvente at møde masser af gode mennesker fra kulturlivet, foreninger, skoler, kommune, byråd, byprojekter, etc.

Ligesom alle oplægsholdere, mentorer og ambassadører har adgang til klubbens events.

Foruden talenterne og alumner fra tidligere sæsoner selvfølgelig.

Group 26 Copy 2Created with Sketch.
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
Group 6 CopyCreated with Sketch.

Nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes informeret om vores aktiviteter