Spring ombord på fremtidens flagskibe

Flags Club er en eventserie, kun for medlemmer. Her mødes byens ildsjæle på tværs af alder, køn og baggrund – om skræddersyet underholdning med fuld opvartning. Formatet præsenteres af smash!bang!pow! sammen med udvalgte, lokale kulturaktører og kommercielle partnere.

Group 15Created with Sketch.

Vores mission

Samle

Vi vil samle byens ildsjæle fra unge til kommune, kulturliv til virksomheder

Udfordre

Vi vil udfordre normen og ambitionenerne for oplevelser

Udforske

Vi vil udforske byens rammer og iscenesætte byens DNA

Events for de Eventyrlystne

Flags Club er årets bedste aftener, med byens bedste mennesker – under mottoet: “Forvent det uventede”.

 

Som medlem af Flags Club har du altid en plads ved bordet, når vi udfordrer rammerne for events og udforsker byens rum til skræddersyede events for Esbjergs ildsjæle.


Her præsenteres ambitiøs og visionær underholdning, mens du opvartes med fri middag og drikkevarer i forrygende selskab med Esbjergs modigste publikum og bidragsydere til Flags Academy: unge, kunstnere, skabere, arrangører og andet godtfolk.


Club aftener arrangeres af smash!bang!pow! og afvikles sammen med talenterne fra Flags Academy som en del af deres udvikling.

Et netværk af ildsjæle

Flags Club rummer medlemmer fra en lang række aktører og interessenter i og udenfor Esbjerg. Man kan optjene sit medlemskab gennem leverancer til Flags Academy, men man kan også betale sig til et medlemskab. Fælles for begge indgangsvinkler er, at vores medlemmer alle ønsker at udvikle Esbjerg og bidrage til fremtidens flagskibe.

Optjente medlemskaber

Uden Flags Academy var der slet ingen Flags Club – derfor inviteres alle bidragsydere fra Flags Academy med som medlemmer i Flags Club.

Talenterne fra Flags Academy er selve kernen i vores netværk – fordi de er fremtiden for Esbjerg. Alumner fra tidligere sæsoner inviteres også med i Flags Club, så der sikres kontinuitet i byens og netværkets udvikling.

Flags Academy besøger 8 forskellige venues undervejs, som alle inviteres med i Flags Club.

Vores oplægsholdere, mentorer og ambassadører er også en væsentlig del af netværket.

Flags Academy programmet skabes, produceres og afvikles sammen med Volcano, der har 10 års erfaring med kompetenceforløb for unge i København. Desuden bidrager Business Esbjerg til programmet gennem deres indsats i Riggen. Begge programpartnere har også plads i Flags Club.

Udvalgte skoler og foreninger har hjulpet os med at finde de unge talenter til Flags Academy – de har fingeren på pulsen i byen, og har derfor også en plads i Flags Club.

Betalte medlemskaber

De økonomiske bidragsydere til Flags Academy er også inviteret med i Flags Club, men medlemskab kan også købes af virksomheder og enkeltpersoner.

Flags Academy er finansieret af de lokale fonde KUUF, Johan Hoffmann Fonden og ObbekjerFonden. De har derfor kolossal betydning for hele projektet, og har naturligvis også en central plads i Flags Club.

Royal Unibrew og Billetlugen er med til at sikre at hjulene drejer rundt i både Flags Academy og Flags Club. De støtter projektet både økonomisk og gennem produktleverancer.

Vi er løbende i dialog med kommunen og relevante byrådsmedlemmer om, hvordan Flags kan bidrage til byen bedst muligt – derfor er disse parter også med i Flags Club.

Det er helt afgørende for Flags og de fremtidige perspektiver, at det lokale erhvervsliv også vil være med til at løfte kulturlivet. Man kan derfor melde sig ind i Flags Club og bidrage på flere måder.

Synlighed & Aktivering

Flags er et nyt projekt, som er i konstant udvikling. 

Vores flader er endnu begrænsede i rækkevidde, men stødt voksende og med en høj impact hos et dedikeret publikum.

Som en del af dit medlemskab, kan vi snakke nærmere om ønsker og behov for synlighed og aktivering.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
Group 6 CopyCreated with Sketch.

Nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes informeret om vores aktiviteter